Wij zijn Andrea en Tessa, twee zussen en woonachtig in het noorden van Nederland.
Onze liefde voor de Franse Bulldog is begonnen in 2002 toen Argai in ons leven kwam.
Na drie prachtige jaren hebben we helaas veel te vroeg afscheid moeten nemen van Argai.
Het gemis was enorm en al snel besloten we op zoek te gaan naar een pup.
Murphy's Amos fan 't Aldershus oftewel Amos kwam op ons pad en we waren gelijk verkocht.
Amos is een prachtige reu met een temperamentvol karakter.
Het lag helemaal niet in de planning om te gaan showen maar we werden enorm aangemoedigd door de fokker van Amos. We besloten Amos in te schrijven op de Dogachtigen show in 2005 en toen is het virus begonnen.... Amos werd tweede en wij kregen de smaak te pakken. Uiteindelijk werd Amos de eerste Franse Bulldog reu met de titel: 'Nederlands Jeugdkampioen'.
Amos heeft ons niet alleen besmet met het showvirus, hij heeft ons ook ons eerste nestje gegeven.
In 2007 zijn de eerste De La Nueva Vida pups geboren uit Amos en Inez van Reyensbroeck. Een teefje die op 1,5 jarige leeftijd bij ons terecht is gekomen. Zo klein als ze was, zo'n groot karakter had ze, het was een pittig ding. Inez heeft ons twee prachtige nestjes gegeven maar is helaas veel te jong overleden op 6 jarige leeftijd.
Met Amos is onze kennel dus begonnen, hij verdiend daarom hier een ereplaatsje, op de foto met zijn eerste medaille als 6 maand oude pup.

Onze kennelnaam 'De La Nueva Vida' is Spaans voor 'van het nieuwe leven'. Af en toe fokken wij een nestje, een nieuw leven, uit zorgvuldig geselecteerde combinaties.

Wij zijn als clubfokker aangesloten bij de rasvereniging voor de Franse Bulldog. Wij fokken volgens de regels van de 'Erecode van de Hollandse Bulldog Club'

U vindt ons regelmatig op diverse nationale en internationale hondenshows in binnen en buitenland omdat zowel wij als onze honden het leuk vinden om samen op pad te gaan. De laatste tijd is Tessa voornamelijk druk met haar gezin en de zorg voor de honden achter de schermen. U zult haar dus ook niet vaak meer tegenkomen op shows.

Heeft u een vraag aan ons, wenst u ergens informatie over of heeft u misschien een leuke foto of anekdote over uw De La Nueva Vida pup dan horen wij dat graag!